luni, 29 martie 2021

Ivermectina versus vaccinare anti-covid

 

O paralela intre Ivermectina (I.) si Vaccinarea anti-COVID 19 (V.)

 

1. I. Are in spate zeci de studii AMPLE de eficienta care o recomanda in tratarea TUTUROR infectiilor virale gripale, dar si a MULTOR parazitoze (atit la oameni, cit si la animale)

   V. Este experimentala pina-n anul 2023, deci NU are studii de incredere in spate + NU are toate avizele / aprobarile necesare

 

2. I. NU e sustinuta de nici un interes financiar al vreunei firme de medicamente. Eficienta sa vorbeste de la sine

   V. Sustinuta PUTERNIC de interese financiare ale unor firme de medicamente + de cadre medicale sponsorizate de catre aceste firme pentru a le promova vaccinul

 

3. I. NU a necesitat si NU necesita campanii de promovare a sa. E extrem de eficienta si atit.

   V. Beneficiaza de o campanie agresiva de promovare. Eficienta sa este indoielnica chiar si in prevenirea infectiei cu coronavirus (caci NU trateaza PE NIMENI care are deja boala !) + NU se stie cu exactitate daca o persoana deja vaccinata mai poate sau nu sa transmita virusul (asta spune OMS)

 

4. I. Se poate administra atit in preventia infectarii cu COVID-19, dar si a altor virusuri gripale mutante sau nu, cit si in TOATE etapele de tratament, indiferent de gravitatea bolii. Eficienta sa remarcabila in tratamentul formelor MEDII si GRAVE de gripa, a facut ca sa-i scoata din moarte efectiv pe MULTI dintre cei aflati in stadii GRAVE de infectare + a prevenit Spitalizarea la O MUTIME de persoane care au folosit-o. Are un spectru LARG de actiune, dar se poate administra si ca antiparazitar, atit la om cit si la animale. NU e toxica nici la de 30 de ori doza terapeutica, intilnindu-se efecte adverse la 1 din.... 6,7 milioane de doze. Tusea si usoare manifestari alergice / eruptii urticariene par a fi singurele efecte adverse intilnite

   V. Se presupune ca ar genera o imunizare a celor vaccinati (dar nesigura ca durata, dar oricum de MAXIM 6-9 luni), insa DOAR pe Covid-ul 19. Spectru INGUST de actiune, exclusiv pe o tulpina gripala NE-mutanta, poate fi utilizata DOAR in preventie, dar nici aceea 100% sigura

 

5. I. Are efect RAPID de actiune, atit preventiv, cit si curativ, iar in primele 48 de ore de administrare la doza optima (vezi la finalul acestui material) reduce incarcatura virala de peste.... 5.000 de ori, blocind intrarea oricarui virus gripal in celule + avind si un efect antiinflamator MARCAT.

Intra rapid in actiune dupa administrarea orala (in cca. 30 de minute) si are efect inca 10-15 zile de la ultima administrare !!!

   V. Are efect LENT de actiune si actioneaza DOAR preventiv ! Dupa prima doza imunitatea generata este insuficienta + necesita o a II-a doza (la fix 3 saptamini de la prima), dar si atunci, dupa cea de-a 2-a doza administrata, anticorpi eficienti ar fi in concentratie optima cam la inca 7-10 dupa ! Genereaza in corp o stare pro-inflamatorie (zic eu) riscanta, daca nu chiar periculoasa (risc de formare de CHEAGURI in microcirculatie => embolii, infarcte, accidente vasculare cerebrale....) ! Deja (martie 2021) se discuta daca n-ar trebui administrata si o a 3-a doza de vaccin avind in vedere ca MULTE persoane s-au infectat deja cu coronavirus dupa primele 2 administrari + alte persoane NU au facut deloc anticorpi !?! => vaccinuri PROASTE !

 

6. I. E ieftina ; ca sa fie produsa NU a necesitat si NU necesita investitii mari, conditii de productie deosebite, personal ultra-calificat. Din contra.

   V. E scumpa ; pentru a produce vaccinuri sint necesare investitii MARI, conditii de productie / munca deosebite, personal ultra-calificat

 

7. I. TEORETIC are PUTINE efecte adverse, insa PRACTIC cei care au tratat pacienti cu ea (dar si animale) NU au sesizat efecte adverse, decit rarisim (mai mult scrie prin carti de posibilitatea unor astfel de efecte adverse, decit sa fi fost intilnite concret de catre cineva cu adevarat). Profil de siguranta MAJOR in administrare !

   V. Are numeroase efecte adverse pe termen scurt, chiar GRAVE (printre care si decesul), iar pe termen lung se intuieste ca ar putea genera boli autoimune, modificarea ADN-ului uman etc., dar NU se stiu prea multe, caci NU are in spate studii desfasurate pe ani de zile.

 

8. I. Folosirea sa pe scara larga ar putea OPRI pandemia de COVID-19, dar si de alti.... Covizi in CEL MULT.... 1 luna + ar reduce drastic nr. de persoane care necesita internare in Spitale in urma infectarii cu Covid-19 + ar reduce mult durata spitalizarii la cei internati !!!

   V. Folosirea sa pe scara larga NU garanteaza ca ar opri pandemia, poate doar TEORETIC s-o limiteze / frineze. Ineficienta pe alte tulpini virale mutante sau nu. Deja (martie 2021) dupa ce 1.000.000 de romani s-au vaccinat deja, numarul de cazuri de infectare cu coronavirus CRESTE continuu si zi de zi, ba chiar se discuta si de “valul 3 de infectare” !?! ...in loc sa SCADA CONTINUU numarul de cazuri, cum ar fi LOGIC sa fie ! Ce inseamna asta ? Vaccin PROST si INEFICIENT !

 

9. I. Cind / daca se va (mai) termina (odata) cu pandemia de coronavirus ea poate fi utilizata si pe alte virusuri gripale sau ca antiparazitar. Pandemia asta va trece, dar dupa aceasta Ivermectina va continua sa ramina EXTREM de eficienta !

   V. La terminarea pandemiei de Covid 19, sau daca vor aparea ALTE tulpini virale, NU va mai avea rost productia sa, caci NU va mai fi eficient !

 

10. I. Extrem de blamata, nejustificat blamata, de catre cei care sint pro-vaccinisti, dar FARA motive si argumente, ci DOAR folosind tonuri agresive si suparate !

    V. Extrem de laudat, dar FARA vreun merit, sau argument MAJOR de eficienta sau bazat pe vreo logica elementara !

 

11. I. A luat premiul Nobel in 2015 pentru Medicina si Fiziologie, fiind considerata printre medicamentele ESENTIALE de catre OMS

    V. N-a luat nici un premiu, NU se bucura de vreo recunoastere (cu exceptia celor care l-au creat si-l promoveaza agresiv), NU e considerat esential pentru uzul uman.

Ivermectina e o alternativa REALA, MINUNATA si de departe mai SIGURA la vaccinarea anti-Covid-19 !

 

12. I. NU necesita conditii speciale de ambalare, stocare, transport sau administrare. Este un medicament sub forma de pastile, pus in folii si in cutii obisnuite. Se poate pastra la temperatura camerei, avind un termen de valabilitate de 2 ani. TOTUL e cit se poate de SIMPLU, firesc si normal !

    V. Necesita conditii speciale de ambalare, in sticla rezistenta la temperaturi extreme, stocare la -70-800C, transport in frigidere speciale, decongelare cu grija, personal instruit pentru administrare, logistica deosebita pentru utilizare, doze care NU se mai pot recongela si NE-folosite sint pierdute. TOTUL este greoi si EXTREM de complicat !

 

13. I. NU se administreaza la gravide si nici la copiii sub 5 ani (sau la cei la care greutatea este sub 15 kg)

     V. NU se administreaza la copiii sub 16-18 ani si NU prezinta siguranta la persoanele de > 55 ani (risc MAJOR de efecte adverse GRAVE)

 

14. I. Dozaj :

Ivermectina pastile de 3 mg se poate folosi si in preventia infectiei cu coronavirus, dar MAI ALES in terapie. CUM se administreaza la om ?

- in preventie : 0,2 - 0,4 mg / kgc / zi in ziua 1, in ziua 3 si apoi tot la 2 saptamini o administrare intr-o zi

- in terapie :  0,2 - 0,4 mg / kgc / zi in ziua 1-2-3. Rarisim e cazul sa fie administrata 4 sau EXCEPTIONAL 5 zile. De regula administrarea sa pentru 3 zile e SUFICIENTA. Scoala din morti efectiv !

PRACTIC, pentru simplitate, calculeaza astfel : O PASTILA per fiecare 10 kg greutate corporala si zi. O femeie de 53 kg => va lua (sa zicem) 5 pastile pe zi.

 

    V. Dozaj : azi si peste fix 3 saptamini (NU mai devreme si NU mai tirziu) + ca sa aiba efect INCA mai e nevoie de vreo 7-10 zile DUPA vaccinare ca sa genereze anticorpi eficienti si protectivi (asta zice firma producatoare Pfizer, Moderna ; dar o fi asa si-n realitate ? Nimeni nu stie !). Vaccinul de la Johnson & Johnson va avea o doza UNICA de administrare, dar o eficienta TEORETICA anuntata mult mai mica.

 

 Ivermectina se administreaza STRICT la indicatia unui dr. si sub supravegherea sa !

     

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu