luni, 29 martie 2021

Motive pentru care EU nu ma voi vaccina anti-Covid !


Motivele pentru care EU nu ma voi vaccina anti-COVID 19
...insa fiecare este liber sa ALEAGA daca sa se vaccineze sau nu ! In cele de mai jos eu imi exprim strict punctul MEU de vedere personal, dar argumentat !
 
1. Vaccinurile anti-COVID 19 care se distribuie ACUM in Romania....
- sint EXPERIMENTALE pina-n decembrie 2023 !?!
- sint produse de niste firme de medicamente care nu au avut VREODATA in portofoliul lor productia de vaccinuri pina in anul 2020 (cu exceptia firmei Johnson & Johnson)
- NU au fost facute studii prealabile pe animale
- NU au fost mai intii verificate de catre ANM (Agentia Nationala a Medicamentului) ca sa primeasca aviz, ci au fost importate si s-a trecut DIRECT la vaccinare FARA vreo verificare, “sarind” astfel o etapa importanta de certificare pe care ORICE medicament care intra in Romania TREBUIE sa o obtina, INAINTE DE a fi lansat pe piata
- sint cu ARN-mesager, adica sint periculoase si au risc MAJOR de boli autoimune pe termen lung, sau chiar de schimbare a ADN-ului corpului (modificarea genomului)
Pentru a produce un vaccin e nevoie de ani buni de studii experimentale pentru a vedea efectele pe termen scurt si lung. Vaccinul actual a fost produs in mai putin de.... 6 luni. NU pot crede ca e sigur !!!
….dar CUM sa produci un vaccin pentru coronavirus, cind acesta este un virus MUTANT ?!? ...la fel ca si virusul hepatitic C (virus ARN mutant) pentru care NU se va inventa VREODATA vreun vaccin eficient !
- au fost destule cazurile de persoane vaccinate cu ambele doze de vaccin care (surpriza totala).... NU au dezvoltat anticorpi anti-coronavirus !?! Si-atunci PENTRU CE s-au vaccinat acele persoane ? ...sau s-a urmarit ALTCEVA cu acest “vaccin” ?
     Vaccinul functioneaza asa de bine, caci dupa ce l-ai facut inca trebuie sa porti masca.... ca sa nu raspindesti virusul + trebuie sa se vaccineze si altii ca sa te protejeze !?!
     Vaccinul e asa de bun ca vor trebui 2 administrari si deja exista voci care indica si o 3-a administrare (rapel) !?!
     Pe data de 23.02.2021 apare o stire in spatiul public (Antena 3) potrivit careia dupa prima administrare de vaccin s-au infectat cu coronavirus 3.969 de persoane, iar dupa a 2-a doza de vaccin s-au mai infectat alte 446 de persoane !?! Nu-i asa ca aceste persoane s-au vaccinat ca sa se poata totusi infecta cu coronavirus ?!? Numai “fracturi” logice in legatura cu aceasta vaccinare !!! De ce s-au vaccinat ??? Degeaba ! Ajuta vaccinul ? Nicidecum !
     Pe data de 03.03.2021 col. Dr. Valeriu Gheorghita – coordonatorul campaniei de vaccinare anti-Covid din Romania – a vaccinat persoana cu numarul 1.000.000 din Romania. Numai ca... apoi, 1 luna, numarul de persoane care s-au infectat cu coronavirus a CRESCUT pe masura ce oamenii s-au vaccinat !?! FIX acelasi fenomen s-a observat si in Israel. NU e ciudat acest fenomen ??? Ba da ! CE INSEAMNA asta ? Vaccinarea anti-covid NU opreste infectarea altor persoane + NU opreste transmiterea bolii !?! Si-atunci CARE este eficienta vaccinarii ? ZERO !
     DE CE se vaccineaza ORICE persoana anti-hepatitic B, anti-rabic, anti- variolic, anti-poliomielitic, anti-tetanic..... (si lista poate continua) ? Ca sa NU se mai imbolnaveasca de hepatita, turbare, variola, poliomielita, tetanos etc. + ca sa NU (mai) transmita boala si la alte persoane ! Ei bine, vaccinurile de mai sus chiar fac asta si PENTRU ASTA au fost LOGIC create ! Insa vaccinurile care ACUM sint in Romania si in lume NU protejeaza impotriva infectarii cu coronavirus, NU opresc transmiterea virusului si NU garanteaza ca odata vaccinat(a) n-o sa faci forme usoare / medii de boala ! CE FEL DE vaccinuri sint acestea ? PROASTE de.... duduie ! Sau au fost create cu alte scopuri !
     Pentru prima oara in istorie, cuvintul “vaccinat” NU mai este sinonim cu “imunizat”, caci spre deosebire de alte vaccinari, cei vaccinati anti-Covid s-au infectat totusi cu coronavirus + au intrat in carantina !?!
 
"Vaccinurile" anticovid (caci NU sint VACCINURI in sensul REAL / NORMAL / FIRESC al cuvintului !) + genereaza in corpul celui care s-a vaccinat o stare puternica PRO-INFLAMATORIE cu durata de > 6-9 luni !!! 
CE INSEAMNA stare PRO-inflamatorie ? Inseamna urmatoarele :
- pro-reumatic
- pro-cancerigen
- pro-coagulant, cu risc MAJOR de a face CHEAGURI in microcirculatie, infarcte, paralizii, morti subite
- alergizant
- risc de a face boli autoimune
- risc de infundare accelerata a vaselor de singe, caci determina ca vasele de singe sa devine LIPICIOASE pe dinauntru
    Atit infectarea cu coronavirus (pe perioada bolii si putin dupa), cit mai ales vaccinarea (dar aceasta pe luni de zile) genereaza o stare PRO-INFLAMATORIE extrem de periculoasa in corp.
- risc alergic si de a dezvolta boli autoimune
    Sint numeroase persoanele care au decedat din cauza problemelor de coagulare generate de vaccin. Insa in Romania aceste decese NU sint recunoscute si nici raportate oficial.
 
ORICE vaccin REAL.....
- opreste transmiterea bolii pentru care este facut ! "Vaccinul" anticovid NU face asta !
- protejeaza impotriva bolii pentru care a fost facut !  "Vaccinul" anticovid NU face asta !
- in caz de epidemie REDUCE semnificativ numarul de imbolnaviri si tot mai mult si mai mult + pina termina epidemia ! Dupa "vaccinul" anticovid numarul de infectari..... CRESTE si NU este nici un semn ca ar stopa "pandemia lu' peste prajit" = MANIPULARE ABJECTA !  
DUPA CARE alt vaccin un pacient vaccinat poate sa faca forme usoare sau medii de boala.... pentru care s-a vaccinat ?
=> „vaccinul” anti-covid este ORICE ALTCEVA, dar NU.... vaccin !!!
NIMENI NU a mai vaccinat VREODATA cu vaccinuri experimentale + la care sa fii pus sa semnezi pe proprie raspundere ca-ti asumi TU ca persoana riscurile vaccinarii !?! UNDE ati mai intilnit o asemenea absurditate / gogomanie ????
 
Vaccinurile anti-covid 19 genereaza productia de „proteina S” a coronavirusului, proteina implicata nemijlocit in formarea de CHEAGURI in corpul persoanei vaccinate, cu risc MAJOR de a genera tromboze, infarcte, morti subite, accidente vasculare cerebrale etc. Asta a aratat Institutul Salk.
 
Vaccinurile anti-Covid 19 au fost produse la finele anului 2020, pentru O ANUMITA tulpina de coronavirus. Avind insa in vedere ca acest coronavirus sufera cam 2 mutatii pe luna, fiind virus ARN, CUM pot sa fie ele eficiente si pe mutanti ???
 
Aveti in vedere urmatoarele aspecte :
- finele lunii septembrie 2020. Romania are deja putin peste 2.000 de cazuri de infectari cu coronavirus, in situatia in care nici o persoana NU a fost vaccinata anti-covid
- finele lunii septembrie 2021 (deci fix 1 an mai tirziu), adica pe data de 28.09.2021 sint declarate peste..... 11.000 de persoane infectate cu coronavirus ?!?!?
CUM e cu asta ??? Dupa UN AN in care cca. 30% din populatia Romaniei este deja vaccinata, numarul de infectati a crescut de PESTE..... 5 ORI ????
A oprit „vaccinarea” transmiterea virusului ? Nicidecum ! Si-atunci PENTRU CE e aceasta campanie de „vaccinare” ???? LA CE a folosit ? La nimic !
- cele mai vaccinate judete / orase din Romania, cu procente de > 50% (Bucuresti, Cluj-Napoca, Timisoara) au..... si cele mai MARI procente de infectati !!!!!!!! CUM vine asta ?
- Israelul, tara cu CEL MAI MARE procent de persoane vaccinate din lume, in luna septembrie 2021 se confrunta cu un numar MULT MAI MARE de infectari cu coronavirus decit cu fix UN AN in urma, cind INCA nu exista vaccin !?! LA CE le-a folosit vaccinarea ?
+ CE FEL DE „vaccin” e asta ???
 
Norvegia a declarat la finele lunii septembrie 2021 ca infectia cu coronavirus este similara cu o gripa obisnuita !
 
 
2. Vaccinurile anti-COVID 19 genereaza probleme MAJORE de etica medicala :
- firmele care distribuie in Romania vaccinul NU isi asuma raspunderea pentru eventuale efecte adverse, iar daca se va intimpla asa ceva, guvernele tarilor care au achizitionat vaccinurile vor trebui sa-i despagubeasca pe cei cu probleme.
UNDE si CIND s-a mai pomenit asa ceva, ca o firma (de medicamente sau de altceva) SA NU isi asume raspunderea pentru un produs pe care aceasta il produce ???
- inainte de vaccinare, persoana care vrea sa se vaccineze semneaza o declaratie pe proprie raspundere ca doreste sa fie vaccinat !?! Poftim ???
     Intrebare : LA CARE alta vaccinare a mai fost vreodata pusa vreo persoana sa semneze ca ea va face asta pe proprie raspundere ??? La vaccinarile copiilor din maternitati, crese, gradinite, scoli.... parintii sint pusi sa semneze declaratii pe proprie raspundere ? Nici vorba de asa ceva ! La alte campanii de vaccinari anti-gripale, vaccinari anti-hepatitice, vaccinari anti-rujeolice etc. persoana care se vaccineaza a mai fost pusa vreodata sa semneze astfel de declaratii pe proprie raspundere ??? Semnind asa ceva nici nu vei fi depagubit pentru eventuale daune aparute in urma vaccinarii. E logic, nu-i asa ?
Daca firma nu-si asuma, persoana doritoare a semnat ca ea isi asuma, atunci raspunderea / vina pentru eventuale efecte adverse revine in totalitate persoanei care se va vaccina.
Ce inseamna asta ? Vaccin nesigur, periculos, pentru care isi asuma raspunderea.... cel / cea care accepta sa se vaccineze !?!
 
PILDA : sa presupunem ca EU produc un medicament, dar pe care EU nu l-as baga in mine (e bine sa stiti ca presedintele CEO al Pfizer pina la mijlocul lunii ianuarie 2021 NU s-a vaccinat anti-COVID 19 !?! Fiind intrebat de reporteri DE CE NU a facut asta taman domnia sa, presedintele a dat din colt in colt, ba ca nu face parte din linia intii, ba ca nu a considerat oportuna aceasta vaccinare pentru el = ABUREALA pentru fraieri).
- insa lansez pe piata acest medicament, dupa care spun imediat ca NU imi voi asuma raspunderea pentru eventuale efecte adverse aparute + sustin ca medicamentul este EXPERIMENTAL (exact ca vaccinul Pfizer / Moderna, care e EXPERIMENTAL, dar putini stiu asta !)
- celor care vor sa foloseasca medicamentul MEU le bag in fata o hirtie si-i pun sa semneze ca il iau pe proprie raspundere
- medicamentul meu a fost importat in Romania si folosit FARA sa treaca mai intii pe la Agentia Nationala a Medicamentului pentru aprobare, deci a “sarit” aceasta avizare pe care ORICE medicament TREBUIE sa o primeasca INAINTE DE a fi lansat pe piata
....nu-i asa ca avind in vedere cele de mai sus v-ati grabi si chiar ati face coada sa va inscrieti sa luati cit de repede posibil medicamentul produs de MINE ????
NU, nu-i asa ! Numai un NEBUN ar baga in el / ea un asemenea medicament cu caracteristicile de mai sus !!!
...si-atunci CUM SE EXPLICA graba de a se vaccina din partea populatiei + psihoza DEMENTA alimentata de media, dar si de multi doctori pro-vaccinare, cind vaccinurile aduse ACUM in Romania indeplinesc TOATE “criteriile” medicamentului meu din PILDA pe care am dat-o mai sus ?
 
- vaccinurile distribuite in Romania la finele anului 2020 si inceputul lui 2021 sint EXPERIMENTALE !!! Sa nu uitati asta !
- PRIMUL PRINCIPIU al “juramintului lui Hipocrat” este : “non nocere” ! ...adica in primul rind tu ca dr. sa nu faci RAU unei persoane atunci cind ii prescrii acesteia un tratament
- multor reprezentanti ai cultelor li s-a cerut sa-si convinga enoriasii sa se vaccineze !?! CUM asa ceva ? Intra cumva in atributiile acestora sa faca asta ? Sau asta reprezinta depasirea limitelor de competenta ?
...si-atunci CUM poate un dr. convinge persoane ca sa se vaccineze, cu un vaccin ne-testat suficient, care a “sarit” peste etape, care are GRAVE probleme de etica si bagat brusc pe piata + la care firma producatoare REFUZA sa-si asume eventuale efecte adverse ?
     In cazul asta un dr. normal la cap si care gindeste va cauta pe ORICE cale sa convinga populatia SA NU se vaccineze !!!
     Pe data de 11.03.2021, 9 tari europene au sistat vaccinarea cu un lot MASIV de vaccin de la Astra-Zeneca, vaccin care a omorit oameni ! GREU a luat si Romania decizia asta ! Intrebat fiind col. Dr. Gheorghita daca si in Romania a fost folosit acest lot, domnia sa a negat in 2 rinduri ; numai ca adevarul a iesit repede la iveala cind sute de persoane pe retelele de socializare au aratat ca au fost vaccinate fix cu lotul de vaccin retras !?!
 
3. “Pandemia” cu coronavirus a inceput si continuat cu O MULTIME de minciuni / manipulari / bâlbe / erori grave :
- pe 27.02.2020 ministrul sanatatii Tataru a spus intr-un interviu televizat ca (citez) “masca nu ajuta”, afirmatie pe care a facut-o si pe data de 22.04.2020
- la mijlocul lunii aprilie 2020 Presedintele OMS a spus (citez) “masca nu protejeaza
...si e firesc sa fie asa, caci cea mai performanta masca (FPP3) are porii de 0,3 microni, in vreme ce coronavirusul are dimensiunea intre 0,08 si 0,12 microni !?! Nu-i asa ca ne umfla risul cind cite-un “un om de stiinta” (ghilimele premeditate) ne recomanda sa (mai) purtam masca ??? ...pentru ca aceasta ne “protejeaza” ???
- Intrebare : CARE sint atuncimastile CONFORME” si “mastile NE-CONFORME” ? “Conforme” CU CE ? Conforme cu minciuna si MANIPULAREA ??? ...daca nici unele nici altele NU protejeaza ? Nu cumva este si in cazul acesta vorba tot de o MANIPULARE abjecta ?
- in perioada starii de urgenta masca NU a fost obligatorie nici in spatiile inchise, pentru ca in perioada starii de alerta (complet neconstitutionala) masca sa fie obligatorie si in spatiile inchise si in cele deschise !?! E “logic”, nu-i asa ?
- starea de alerta NU e constitutionala, insa a fost data si prelungita la nesfirsit ! Nefiind constitutionala, nici masurile impuse in aceasta “stare” NU au nici o baza legala de a fi implementate, motiv pentru care chiar Curtea Constitutionala a Romaniei le-a invalidat !
- mergind pe strada (indiferent de distanta) poti sa fumezi, sa bei o cafea / alcool / -cola, sa maninci ceva avind data masca jos, insa daca nu faci toate acestea trebuie OBLIGATORIU sa porti masca, caci altfel iei amenda !?! Fumatul si consumul de cafea / alcool / -cola “protejeaza” mai tare decit... masca ? Poti sa treci pe linga TOATE echipajele de Politie / Jandarmi avind masca data jos si fumind sau mincind un covrig si NU patesti absolut nimic si nici nimeni NU te intreaba de nimic / NU se leaga de tine, insa NU CUMVA sa NU porti masca daca nu fumezi, bei, maninci, ca.... ai incurcat-o rau de tot !
- insa spune cineva ca exista un Ordin comun al MS si al MAI (874 / din mai 2020) potrivit caruia persoanele care au “boli care afecteaza capacitatea de oxigenare” (si sint o multime de astfel de boli) pot obtine de la un medic de medicina muncii chiar derogare de la purtarea mastii de protectie ? Cine nu cunoaste si are astfel probleme de sanatate, n-are decit sa poarte masca, nu-i asa ?!?
- Masca a functionat asa de bine, incit unii “cercetatori” si “oameni de stiinta” favorabili mastilor au recomandat chiar sa purtam cite 2 suprapuse !?!
- Restrictiile au functionat asa de bine in primele 2 luni de stare de urgenta, incit au trebuit prelungite si iar prelungite.... si a trecut anul de.... “stare de alerta” !?!
- Carantina a functionat asa de bine incit unele tari au terminat a 3-a editie cu succes si pregatesc.... o noua carantina !?!
- OMS a INTERZIS autopsia cadavrelor presupuse a fi decedate de infectia cu coronavirus !?! Unde s-a mai pomenit asa ceva ? Nici in caz de tuberculoza (boala mult mai grava decit infectia cu coronavirus) NU se aplica astfel de masuri
- daca ti-a murit o ruda in Spital infectata cu coronavirus, primesti cadavrul in plastic sigilat si nici nu stii pe cine ai primit ca sa ingropi, caci e interzis sa desfaci sigiliul !?!
- testele PCR au o marja de eroare de 30-70% = enorma, dar ele reprezinta “criteriul” dupa care oamenii sint “diagnosticati” ca infectati si apoi izolati !?! Se pare ca mai degraba avem o “pandemie” de teste PCR fals-pozitive, decit o pandemie cu coronavirus in adevaratul sens al cuvintului !
- o multime de persoane asimptomatice “depistate” pozitiv au fost internate cu forta in Spitale, insa nu si.... domn’ profesor Rafila si sotia sa, gasiti ambii pozitivi pe data de 10.12.2020 !?! Regulile nu sint aceleasi pentru toti ? Sau unii sint luati de prosti, iar altii sint.... smecheri ?
- la finele lunii martie 2021 d-l Dacian Ciolos a fost depistat pozitiv cucoronavirus !?! CUM asa ceva ? NU a purtat masca ? Este nespalat pe miini si NU a pastrat distantarea sociala ??? SAU aceste “masuri” NU ajuta la nimic ???
- fostul ministru al sanatatii Vlad Voiculescu a fost gasit repetat NE-purtind masca, ba chiar a fost si amendat pentru asta !!!!!
- Ministrul de Interne (Lucian Bode) la mijlocul lunii septembrie 2021 participa la Festivalul de Muzica UNTOLD ne-purtind masca..... in spatiile inchise si NE-respectind “distantarea sociala”, fiind pozat si filmat repetat astfel de catre membrii sindicatului Europol. DE CE asa ceva ? Simplu : pentru ca domnia stia CLAR ca..... masca NU foloseste la nimic !!!
- de ce trebuie cautat adinc in nas cu niste betisoare pentru a face testul PCR ca sa gasim virusul ? Nu ar fi suficient sa scuipam pe betisor, daca tot ni se spune ca cel infectat este contagios ? ALTA fractura logica !!!
- un studiu chinezesc facut pe.... 10.000.000 de persoane asimptomatice infectate cu coronavirus a aratat ca asimptomaticii NU transmit boala. Dar asta NU ni se va spune !
- Chiar si OMS s-a bâlbâit / razgindit grav pe parcursul acestui an de “pandemie”, redefinind de citeva ori cuvintul “pandemie”. Initial acest cuvint fost definit prin numarul de morti, apoi OMS s-a “sucit” si l-a definit potrivit numarului de persoane bolnave (deci simptomatice), iar apoi.... vazind ca sint prea putine cazurile, s-au gindit “expertii” OMS ca sa se mai “suceasca” inca o data (poate nu pentru ultima data) si sa defineasca termenul dupa numarul de infectati (chiar daca marea lor majoritate sint asimptomatici) !?! Pina si OMS cu ale sale bilbiieli a cazut in derizoriu !
- “distantarea sociala” (indicatie/masura INEPTA) NU ajuta/foloseste la nimic, de vreme ce coronavirusul este difuzat prin aerosolii care se raspindesc la 30 m fata de o persoana care are simptome de boala !
- pe data de 25.09.2021 la Congresul PNL....
a) presedintele Romaniei, Klaus Iohanis NU a purtat masca (a fost pozat) stind in sala intre d-l Ludovic Orban si d-l Florin Citu (ambii cu masca) si FARA nici o “distantare sociala” !?!
b) 5.000 de invitati / delegati din toata tara participa la Congres FARA a lua in seama “normele” in vigoare referitoare la nr. de participanti intr-o sala publica.
Nu-i asa ca si ei stiu ca TOATE aceste “norme” sint FARA valoare, motiv pentru care nici NU le respecta ?
(faptul ca Klaus Iohanis a INCALCAT CONSTITUTIA ROMANIEI, asta..... NU mai conteaza ; caci Presedintele Romaniei, conform Constitutiei NU are dreptul sa participe la sedintele unui partid, el trebuind sa fie A-politic pe perioada mandatului sau ! Dar DE CIND presedintele trebuie sa respecte Constitutia ???)
- NU EXISTA studii potrivit carora coronavirusul ar sta pe suprafete, insa.... s-a dat indicatia clara : dezinfectati suprafetele !?! Daca se poate insa ca dezinfectia sa fie si cu CLOR (= substanta alergizanta si cancerigena !), atunci e si mai.... “bine” ! Ba din contra exista studii care arata ca virusul NU sta pe suprafete !
- nici o casiera care a incasat bani la ORICE Supermarket / magazin NU s-a infectat vreodata + NU are sanse sa se infecteze manipulind bani, caci pe bani (suprafata) NU sta nici un virus !
- ORICE virus gripal, in luni de zile SLABESTE in putere, adica exact asta au observat si multi dr. din Italia, chiar la finalul lunii.... mai 2020 !?!
- vara NU rezista nici un virus gripal (deci nici COVID 19 si nici vreun alt.... Covrig = gogoasa) pe nici un fel de suprafete, caci este literalmente „prajit” de radiatia ultravioleta a soarelui !!!
- CARE pandemie a avut VREODATA „valul 1” de infectari, „valul 2”.... „valul 15” ? Rarisim o pandemie are 2 „cocoase”. Regula este : o panta ascendenta, un virf, un platou si o panta descendenta ! NU cumva cineva vrea sa mentina o PSIHOZA continua a infectiilor cu coronavirus adinc impregnata in mintea celor care urmaresc stirile ?
- copiii sint CEA MAI VULNERABILA grupa de populatie la ORICE virus gripal, fiind predispusi la a-l lua, MULT mai rapid si cu mai mari riscuri decit orice alta grupa de virsta ! ...nu insa si la.... coronavirus !?! Ce inseamna asta ? Virusul corona este un SLAB cu periculozitate MICA ! ...si-atunci DE CE ne inflamam pentru.... NIMIC ???
- masurile extrem de dure luate (ca sa nu zic „draconice”) au cauzat mai multe daune colaterale (si in primul rind economice) decit virusul in sine !
- pe data de 16.12.2020 Ministrul Sanatatii (Tataru) a afirmat public (citez) : „Vaccinarea NU impiedica re-infectarea, dar forma de boala poate fi usoara” !?! Si-atunci PENTRU CE ni se indica sa ne vaccinam ???
- la mijlocul lunii decembrie 2020 OMS a dat un  comunicat potrivit caruia (citez) „nu e clar daca vaccinul anti-COVID 19 previne si riscul de raspindire a bolii” !?! CUM vine asta ? ...caci vreau sa mi se explice si aceasta ENORMITATE : daca sint vaccinat TEORETIC nu ma mai imbolnavesc ; iar daca NU ma imbolnavesc NU mai transmit boala.
SAU.... vaccinul NU previne infectarea (si-l facem de.... amorul artei, sau.... cu ALTE scopuri), caz in care putem in continuare si vaccinati fiind sa transmitem boala ?!?! UAU !
- daca sint vaccinat, nu voi mai sta in carantina, cind voi reveni dintr-o tara „zona galbena”, insa.... pot transmite virusul si la altii !?! E „logic”, nu-i asa ?
- „pe parcurul anului 2020 Guvernul Romaniei a alocat mass-media suma de 40.000.000 de Euro masurile anti-COVID dispuse de autoritati” sustine deputatul USR Iulian Bulai, Presedintele Comisiei de Cultura din Camera Deputatilor (vezi emisiunea „In gura presei” din data de 03.01.2021). Nu-i asa ca asta explica DE CE, din sculare in culcare, pe tot parcursul anului 2020 pe TOATE posturile media s-au spus DOAR lucruri „pro-” masurile anti-COVID luate de autoritati si nici un punct de vedere „contra-” ? Unde-i echidistanta intre pareri ceruta chiar de CNA ? Nu mai exista asa ceva, NU mai exista libertate de expresie, NU mai exista media libera, ci.... incepe DICTATURA. ACESTA este punctul de vedere PLATIT de autoritati (din bani publici !?!) si NU e voie sa existe puncte de vedere contrare !?! Revenim cumva la comunism si la cenzura ? Mai rau !
- dupa primele 13 luni de „pandemie” (1 martie 2020 – 1 aprilie 2021) in Romania s-au infectat...... abia 1.000.000 de persoane !?!?! Asa de putin ? Asta reprezinta 5-7% din populatie. Chiar asa de mare e contagiozitatea acestui..... „virus ucigas” ?
- “Stiinta” si “logica” (ghilimele premeditate) pe care se bazeaza masurile anti-covid si care au fost luate de catre cei de la putere sint atit de “solide”, incit  ORICINE ridica intrebari.... trebuie redus imediat la tacere !?! Parerile scepticilor sint asa de SOLIDE si de CREDIBILE, fiind PUTERNIC ancorate in.... ADEVAR, incit autoritatile NU ne pot permite celorlalti sa le auzim, caci riscam sa fim dezechilibrati imediat ! Drept pentru care cine spune ADEVARUL si atrage atentia asupra ADEVARURILOR STINTIFICE care sint total contrare masurilor luate acea persoana risca puscaria ca a “zadarnicit combaterea bolilor” ! E noaptea mintii, iar MANIPULAREA de cea mai proasta speta e ridicata la rang de virtute !
- e bine sa stiti ca dintre cei care s-au infectat (simptomatic sau asimptomatic) cu coronavirus DOAR 6 la mie dintre ei se vor mai reinfecta cu coronavirus..... vreodata ! => sint imunizati (cu adevarat !) NATURAL !
 
4. Efectele adverse pe termen scurt ale vaccinarii anti-COVID 19 sint procentual urmatoarele (date duminica seara 27.12.2020 pe antena 3 la emisiunea lui Radu Tudor) : (84%) durere in zona in care a fost facuta injectia, (63%) oboseala, (55%) dureri de cap, (38%) dureri musculare, (32%) frisoane, (24%) dureri articulare, (14%) febra. ATENTIE : acestea sint efecte adverse IMEDIATE ; intrebare : dar cele.... indepartate / pe termen lung ? De acestea NU se stie, caci nu sint studii, nu de alta, dar acest vaccin a fost facut "in mare viteza" !?! Va plac aceste cifre ? Un medicament cu asemenea efecte adverse IN TESTE cred ca putin probabil ar fi sa primeasca avizul de punere pe piata !
Dar CARE sint efectele adverse pe termen lung ale vaccinarii ? Nu ni se comunica asta !
- CUM va explicati ABOMINATIA ca.... cei vaccinati vor trebui sa poarte in continuare.... masca ?!?!? Doamne fereste ! Puteti sa "procesati" la nivel cerebral si intelectual aceasta DEMENTA in gindire ??? Eu NU ! Si-atunci, CARE-i protectia data de vaccin + DE CE se va face campania aceasta de vaccinare ???
- la copiii de sub 16 ani vaccinarea anti-COVID va reprezenta o contraindicatie (cel putin asta spune prospectul firmelor care vor veni cu vaccin in Romania) !?! DE CE asta ? Simplu : vaccinul genereaza reactii autoimune ; imunitatea copiilor pina-n 16 ani este DE FORTA => risc MAJOR la aceasta grupa de virsta de reactii autoimune !!!
...numai ca de la 01.06.2021 a inceput si vaccinarea copiilor !?!
- MULTE vaccinuri contin nanoparticule de Aluminiu, nanoparticule lipidice, care pot traversa bariera hematoencefalica si pot avea efecte pe termen lung.... mai mult sau mai putin speculate (caci sint necunoscute) ;
 
5. Coronavirus-ul este un ARN virus, deci un virus MUTANT ; imunitatea post-vaccinala sau dupa trecerea prin gripa generata de coronavirus este de MAXIM 6-9 luni.
...iar vaccinarea facuta ACUM pe o tulpina de virus, peste citeva luni.... avem de-a face CU UN ALT virus !?! ...si-atunci PENTRU CE ne-am vaccinat ? ....ca sa ne mai vacinam o data si inca o data si.... tot asa peste citeva luni-ani ?
O persoana, inainte de a fi vaccinata, nu-i asa ca acea persoana este testata mai intii si APOI in caz de test NEGATIV este vaccinata ? NU ; sint vaccinate „en gros” persoanele FARA vreo testare prealabila !?! Poftim ? CUM asa ceva ? Ei uite, asa bine !?!
Inainte de ORICE vaccinare o persoana trebuie sa nu aiba vreo stare gripala, febrila etc. In caz de vaccinare anti-COVID 19 NU se iau deloc aceste precautii !?! CUM vine asta ?
Persoanele cu boli autoimune NU au derogare de la vaccinare !?! Cum se poate asa ceva ?
 
6. Marea majoritate a vaccinurilor sint facute adesea pe ser DE CAL (mai rar pe albumina din ou) = o proteina straina organismului nostru si ea PUTERNIC alergizanta si riscanta de a fi bagata in noi + ORICE vaccin este stabilizat (conservat) cu tiomersal = un derivat de mercur PUTERNIC alergizant (risc MAJOR de dezvoltat boli autoimune).
Romania este CEA MAI vaccinata tara din Europa in ceea ce priveste tuberculoza. Norvegia NU vaccineaza impotriva tuberculozei. Soc : Romania este PRIMA tara Europeana ca nr. de cazuri de tuberculoza (numai cu cele declarate !), triplu fata de al II-lea clasat. Ce inseamna asta ? Ca vaccinarea ajuta ?
- inca de la 1966 a fost ERADICATA poliomielita in Europa. Insa in Romania copiii sint vaccinati in continuare impotriva poliomielitei !?! Daca dvs. ati fi vaccinat impotrva acestei boli, eu nu as fi vaccinat, iar boala eradicata (intreb si eu) DE UNDE as putea lua EU aceasta boala ? Raspuns corect : de nicaieri !
- pe lumea asta CEI MAI MULTI BANI nu se cistiga nici din droguri, nici din arme, nici din petrol, ci din... industria farmaceutica ! Vreti sa stiti si PRIN CE anume ? Prin citostatice si vaccinuri !
- una dintre cauzele ADHD, dar si a autismului este... vaccinarea la copii ! ...iar procentul de autism la copii CRESTE alarmant in ultimele decenii ! Dar asta NU intereseaza pe nimeni si NIMENI nu face corelatia intre vaccinarile intempestive si aiuristice si frecventa in crestere a autismului !
- SINGURUL vaccin pe care EU l-as face daca ar fi nevoie si pe care vi l-as recomandat IMPERIOS si dvs. ar fi vaccinul antirabic. Rabia este o boala care doar se poate preveni, dar niciodata trata + de aceasta boala se moare intotdeauna + in chinuri groaznice !
- daca veti vedea cu ochii dvs. si in jurul dvs. PLIN de cadavre pe strada de morti de... EBOLA, atunci sa va vaccinati !
- gripa este data de virusuri ARN, care sint extrem de mutante (fix la fel e si cu coronavirusul !), deci un “vaccin” este valabil pentru 3-6 tulpini, in vreme ce gripa e data de vreo 21 de tulipni => “protectia” este MINIMA (DE REGULA 3 luni, exceptional 6) + reactiile adverse pot fi mai periculoase decit beneficiile !
 
7. CE parere aveti de cele de mai jos ? O simpla intrebare din partea mea :
- in anul 2020 are loc pandemia cu coronavirus ; vreti sa mergem un pic mai jos in istorie ? Stiti ce descoperim ? Fiti atent, ca asta numai coincidenta.... nu e !
- in anul 1920 are loc pandemia cu gripa Spaniola ; mor niste zeci de milioane de persoane ! Mergem mai departe ?
- in anul 1820 are loc o epidemie teribila de holera, care a decimat Asia ;
- in anul 1720 are loc o epidemie ciuma bubonica in Europa.
Nici la 99 si nici la 102 ani, ci FIX la 100 de ani, in ultimii 300 de ani are loc ceva (parca) premeditat facut, care genereaza reducerea populatiei !?! Ce parere aveti de asta ? Hai sa zicem ca ciuma din 1720 a „cazut” intimplator ; insa urmatoarele.... la fix 100 de ani ?
Prea e....gogonata !
 
8. ORICE persoana care se va vaccina sau care NU se va vaccina cu noul vaccin impotriva infectiei cu coronavirus va trebui sa se informeze BINE in legatura cu urmatoarele :
- daca vaccinul este SIGUR si NU prezinta efecte adverse SAU care sint efectele adverse posibile ale acestui vaccin ? Sint acestea GRAVE / usoare + vi le puteti asuma ?
- firma producatoare este SIGURA si (mai) are in portofoliu productia de vaccinuri ? Deci a mai facut vaccinuri pina acum SAU ACUM s-a trezit sa faca vaccin anti-COVID 19 doar ca sa ia niste bani de la niste tari ?
- firma producatoare a vaccinului a trecut cu bine peste TOATE probele ca vaccinul sa fie sigur SAU a "sarit" peste etape ?
- CE CONTINE vaccinul respectiv ?
- CE EXCIPIENTI are vaccinul respectiv ? Sint siguri ?
- pe cite persoane a fost testat PINA sa ajunga pe piata ?
- cit dureaza efectiv imunitatea post-vaccinala ? 3 luni, 6 luni, 1 an ? Sau mai putin / mai mult ? Firma producatoare de vaccin a testat asta ? ...sau a avut timp sa testeze si asta ?
 
DACA v-ati informat dvs. (si NU altii pentru dvs. !) citind studii de specialitate referitor la TOATE cele de mai sus si sinteti multumit(a) de raspunsurile primite in urma lecturii acelor studii, in cazul asta va vaccinati ; ...dar si reciproc !
Dar NU actionati dupa modelul... "oaie" : "daca si altii se vaccineaza, atunci ma voi vaccina si eu !" SAU "daca vaccinul tot e gratuit, atunci hai sa ma vaccinez si eu !". GINDITI-va bine inainte de a decide in a va vaccina sau nu, caci vaccinarea odata facuta NU e ceva reversibil !
9. PINA acum NU s-a dat pe nici un post de stiri / institutiile statului o indicatie CLARA referitoare la preventia sigura a infectiei cu coronavirus, ci DOAR.... povesti cu masti, spalat pe miini (cind de fapt virusul se ia pe cale.... aeriana !?!), izolare, sa dezinfectam suprafetele (cind NICI UN virus NU sta pe nici o suprafata exterioara !?!),  sa purtam masca,  sa-ti pui mina la gura cind tusesti / stranuti etc. = APA DE PLOAIE ca efect CONCRET in fata unei potentiale infectii virale (cu sau fara coronavirus) ! 
(da, e FOARTE BINE sa ne spalam pe miini + sa dezinfectam periodic si suprafetele cu anumite solutii dezinfectante, insa aceste metode/masuri sint complet.... paralele cu preventia in caz de virusuri gripale, dintre care face parte si coronavirusul)
CONCRET, ce sa facem ca sa ne CRESTEM imunitatea + CARE sint factorii MAJORI care ne SCAD imunitatea (si de care noi sintem raspunzatori, dar de care NIMENI NU ne spune si NU ne invata, dar pe care noi ii facem zilnic din nestiinta / ignoranta !) ? ASTA ne spune cineva ? Nicidecum !
...ca DACA ar face cineva asa ceva, am "risca" sa trecem FARA emotii prin aceasta epidemie (dar NU ca niste inconstienti, ci ca niste persoane cu imunitatea PUTERNICA), adica fix la fel cum fac eu !
(e bine sa stiti ca la inceputul sec. XIX au existat 2 mari cercetatori : Louis Pasteur, de care toata lumea a auzit si Antoine Bechamp, macar la fel de mare, de care insa NIMENI n-a auzit.
Louis Pasteur sustinea ca boala este produsa de microbii / virusii din afara corpului, iar acestia sint vinovati pentru imbolnavire, iar pentru asta medicii trebuie sa faca toate eforturile ca sa omoare acesti agenti patogeni.
Antoine Bechamp a venit cu o teorie COMPLET OPUSA si anume ca boala se datoreaza organismului uman, „terenului”, care din cauza alimentatiei, gindurilor si emotiilor spunea el si din aceasta cauza microbii exteriori care au un caracter oportunistic se manifesta patogen. Asadar CAUZA de declansare a infectiilor NU e EXTERIOARA, ci INTERIOARA = corpul = „terenul” care devine favorabil si invita astfel manifestarea microbilor.
Antoine Bechamp a fost un ilustru cercetator francez contemporan cu Pasteur, a fost coleg cu Pasteur iar intre ei a existat permanent o rivalitate academica, dar cu repercusiuni la nivel practic, in viata de zi cu zi a fiecarui om care traieste azi)
Aceste 2 teorii genereaza 2 metode de vindecare.
Teoria lui Pasteur te face sa te concentrezi pe microbi cu scopul de a-i omori, in vreme ce teoria lui Bechamp te conduce la refacerea echilibrului corpului tau, astfel incit acesta sa nu mai fie un teren favorabil pentru microbi.
Teoria lui Pasteur a fost imediat imbratisata de stiinta si de industria farmaceutica, iar teoria lui Bechamp a fost data imediat uitarii si aruncata la cos.
Dar nimeni nu spune ca Pasteur pe patul sau de moarte a spus : „microbii nu sint nimic, terenul e totul !”, caci aceasta recunoastere NU a mai contat.)
 
CUM se formeaza IMUNITATEA ?
- copilul nou-nascut are o imunitate extrem de redusa
- copilul / adultul, ca sa aiba imunitate, trebuie sa vina in contact cu cit mai multi microbi / virusi / ciuperci
- copilul isi face propria imunitate prin atingeri repetate, bagat mina in gura (CU microbi) si NU prin.... dezinfectie repetata !!! Da, imediat dupa nastere copilul primeste „IMUNITATE pe piine” si de la mama prin colostru, care vine cu un supliment excelent de anticorpi !
- corpul nostru este aparat intr-o oarecare masura de microbii cu care venim in contact si o masa de microbi BUNI situata pe suprafata corpului. Acesti microbi buni sint DISTRUSI atunci cind noi recurgem la dezinfectari repetate + atunci cind sintem restrictionati la domiciliu si nu venim continuu in contact cu alti agenti patogeni
- izolarea repetata in casa ne SCADE imunitatea, iar astfel de persoane cind vor iesi afara, avind imunitatea scazuta vor avea de suferit, riscind infectii
10. ...ce trebuie sa intelegem din cele de mai jos ?
- urmariti-i pe membrii guvernului cind stau la masa de la Palatul Victoria : in capul mesei sta premierul si..... scaun linga scaun (deci NU cu.... „distantare sociala” de MINIM 1,5 m) stau si ceilalti ministrii !?!
- de ziua sa (25.05.2020), in 2020 primul-ministru al guvernului Romaniei (Ludovic Orban), impreuna cu alti 4 ministrii, FARA nici o masca / distantare sociala (gogosi trimbitate pentru prosti !) au stat in Cabinetul sau, au fumat si s-au simtit bine. Poza a circulat pe TOATE posturile de stiri + d-l prim ministru a „incasat” si o amenda pentru asta !
- fix un an mai tirziu (25.05.2021), acelasi domn Ludovic Orban, de data asta din postura sa de Presedinte al Camerei Deputatilor a organizat o petrecere, chiar intr-una din salile Parlamentului, la care au participat MULTE persoane FARA a purta masca, FARA vreo distantare sociala (impusa de LEGEA pe care el a dat-o !) si FARA a se dezinfecta. Ce inseamna asta ? Simplu :
a) masca NU ajuta
b) „distantarea sociala” NU foloseste la nimic
=> „masurile” de mai sus NU au nici o valoare practica de vreme ce Presedintele Camerei Deputatilor LE INCALCA flagrant, repetat si fara vreo remuscare !
- pe data de 02.04.2021 ministrul sanatatii (Vlad Voiculescu) si ministrul muncii (Raluca Turcan) au incasat amenda pentru NE-purtare de masca, la o zi dupa ce guvernul a anuntat noi restrictii de circulatie !?! Poftim ?CE trebuie sa intelegem de aici ? Faptul ca MASCA e pentru altii ? SAU ca masca NU are nici o importanta ?
- la finele lunii martie 2021 acelasi ministru al muncii intr-o postare pe FB apare pozata si foarte fericita la un chef, de-asemenea FARA a purta masca !?!
- pe data de 25.06.2020 vice-presedintele PNL si europarlamentarul RARES BOGDAN a chemat la ziua de nastere a fiicei sale 100 (o suta !) de persoane la un restaurant din Cluj-Napoca !?! A fost vreo „distantare sociala” / purtare de masca ? Nici vorba ! A patit ceva ? Nicidecum !
- pe data de 21.07.2020 in adunarea Consiliului Europei SINGURUL presedinte FARA masca a fost presedintele Iohanis (cel care cu citeva saptamini inainte spunea ca trebuie sa fim „precAuti”, cu accent gresit pe a II-a silaba !?!). La toate discutiile in spatii inchise si in cercuri de lideri Europeni (FARA vreo „distantare sociala”) presedintele Iohanis a fost SINGURUL care NU a purtat masca !?!
=> DACA autoritatile noastre CALCA IN PICIOARE propriile dispozitii („bune” pentru.... ALTII !?!), mai pot fi ele credibile ? SAU ele sint convinse ca pandemia lu' peste prajit este o gogorita / cacialma / gogoasa numai buna pentru.... altii (dar nu si pentru ei) ?
- marti 07.07.2020 a fost data in spatiul public la emisiunea „In gura presei” o poza cu ministrul mediului si un primar care intrau in aula Universitatii Trasilvania FARA a purta masca !?!
- in avioanele cu care au fost dusi la inceput de aprilie romanii la cules de sparanghel in Germania nu-i asa ca s-a respectat "distantarea sociala" de 1,5 m ? Nu-i asa !
- in autocarele cu care au fost dusi romani la munca in Slovenia ("noaptea ca hotii" = lozinca INEPTA ca si cel care a generat-o) nu-i asa ca s-a respectat "distantarea sociala" ? Nu-i asa !
- din mai 2020 s-a dat drumul la mediurile din Bundesliga (liga de fotbal germana) ; nu-i asa ca TOTI fotbalistii la antrenamente poarta masca + in timpul meciului poarta masca + respecta PERMANENT "distantarea sociala" de 1,5 - 2 m, si mai ales cind in meci ataca si intra in careu si dribleaza ? Nu-i asa !
 
11. Infectarea cu coronavirus genereaza un procent ENORM de persoane.... asiptomatice, mergind chiar spre 90% dintre cei infectati, iar mortalitatea este mult sub 1%. Si-atunci DE CE sintem TERORIZATI si SPERIATI zilnic de toate posturile de stiri ca s-au mai infectat nu-stiu-cite persoane ?
Foarte multe persoane infectate cu coronavirus asiptomatice, sau chiar simptomatice fiind bagate in carantina au stat acasa impreuna cu alti membrii ai familiei, pe care NU i-au infectat, chiar locuind in aceeasi casa / apartament si dormind in acelasi pat !!!
=> DE UNDE vine expresia de „virusul ucigas” ? ...de vreme ce si contagiozitatea acestuia este mai mult decit.... discutabila ?
- la mijlocul lunii aprilie 2021 (deci dupa 13 luni de „pandemie”) s-a afirmat ca in Romania au fost infectati putin peste 1 milion de persoane cu coronavirus, dintre care au murit 26.000 de persoane. CARE este atunci procentul deceselor ? 0,25%. Asa de tare ucide..... „virusul ucigas” ?
- exista boli MULT mai grave si cu o mortalitatea MULT mai mare decit infectia cu coronavirus la care NIMENI VREODATA nu a recurs la asemenea masuri.... demente / draconice / pompieristice. De ce NU s-a recurs si in aceste cazuri la masuri MACAR la fel de drastice ? Hai sa dam citeva exemple :
a) SIDA. Infectarea cu aceasta boala inseamna ca persoana respectiva este contamnata efectiv la moarte, chiar daca aceasta se (mai) amina pentru niste luni – citiva ani printr-un tratament care incetineste evolutia bolii. Dar de SIDA mor TOTI cei infectati. Au fost izolati TOTI cei infectati cu HIV si bagati in carantina, ca sa nu-i mai infecteze si pe altii ? Nici pomeneala ! Cum asa ?
b) Tuberculoza. A omorit pe 100% dintre cei infectati pina la mijlocul secolului trecut. Ca sa faci tuberculoza este SUFICIENT un singur bacil tuberculos sa iti ajunga in plamini. Acesta poate sta si.... 20-30 de ani acolo, iar cind apararea corpului ti-a scazut sa declansezi boala.
Ca sa tratezi standard tuberculoza (boala care are O MULTIME de complicatii : pulmonare, osoase, renale, intestinale.....) ca dr. e nevoie adesea sa-i administrezi pacientului 4 antibiotice (Streptomicina + Izoniazida + Rifampicina + Etambutol) pentru 6-9 (uneori)-12 luni continuu.
Cei care NU fac (sau care se sustrag) corect tratamentul antibiotic pot dezvolta bacili multirezistenti si-i pot transmite ALTOR persoane, care la rindu-le pot sa-i infecteze pe altii etc.
Au fost izolati TOTI cei infectati cu tuberculoza sau cei suferinzi de tuberculoza cu bacili multirezistenti si bagati in carantina, ca sa nu-i mai infecteze si pe altii ? Nici pomeneala ! CUM asa ?
 
Mai vreti si alte exemple de boli extrem de periculoase, incomparabil mai periculoase decit gripa COVID 19, pentru care NU s-au luat astfel de masuri disperate si disproportionate fata de gravitatea bolii ?
c) Borelioza. Romania (si multe tari din Europa) sint tari (chiar, pe bune) pandemice la capuse. 4% dintre capuse sint infectate si pot transmite BORELIOZA = “boala cu 1.000 de fete”. Dintre cei care au facut borelioza cam 20-40% vor face scleroza in placi = cea mai grava boala autoimuna + cu o rata MARE de invaliditate.
Multe familii (si mai ales vara) ies “la iarba vede” si.... sint muscate de capuse. Se iau masuri DISPERATE si AGRESIVE ca sa fie stirpite capusele ? Nici vorba ! De ce ?
d) Boala vacii nebune. Aparuta in ultimul deceniu al secolului trecut (pare-se) generata de prioni s-a dovedit ca se transmite si la om cu risc MAJOR de distrugere cerebrala (atrofierea girusurilor cerebrale + scaderea masei creierului). Se poate trata aceasta boala ? NU.
S-a inflamat PUTIN presa cind a aflat de aceasta boala, s-au sistat importurile de carne de vita din Anglia (in special) vreo citeva luni, dupa care TOTUL s-a..... bagat sub covor si nimeni vreodata NU a mai vorbit de asa ceva. DE CE ?
e) infectarea cu virusurile hepatitice B, C, D. Ii izoleaza cineva pe cei infectati cu asa ceva, se instituie masuri “de carantina” ? Se inchid tari si granite ? Nici vorba de asa ceva !!!
 
12. Cu MULTE luni INAINTE ca sa existe vaccinul anti-COVID, dar si dupa ce a aparut vaccinul, cind inca oameni mureau de gripa generata de coronavirus, anumite tari (Rusia, India, Argentina, Bulgaria, Rep. Moldova, Australia, Noua Zeelanda....),au inceput sa foloseasca din plin medicamente de genul Ivermectinei, Arbidol, Hidroxiclorochinei, Colchicinei etc. medicamente IEFTINE si EXTREM de eficiente si care sint in uz de > 20 de ani.
Oare citi oameni mai trebuie sa moara ca aceste medicamente (si mai ales Ivermectina) sa fie aprobate si in UE, dar si-n Romania ?
SUA deja a aprobat Ivermectina pentru uz uman inca de pe data de 14.01.2021, iar pacientii care o folosesc scapa de coronavirus in 2 zile. In cazul asta, daca s-ar administra Ivermectina sau Arbidol, CUM ar ramine cu vaccinarea ?
CUM sa falimenteze producatorii de vaccinuri ? E nevoie de un vaccin anti-COVID 19 nesigur, riscant, experimental si scump si NU de Ivermectina, medicament ieftin, sigur si cu o eficacitate exceptionala !?!
Nu-i asa ca viata si sanatatea oamenilor NU mai conteaza cind vine vorba de.... bani si de interese obscure ?
Folosirea pe scara larga a Ivermectinei (antiviral exceptional) ar putea face sa inceteze in foarte scurt timp si pandemia. Dar nu-i asa ca asta NU se doreste la nivel inalt ?
 
13. Exemple de “logica” pe perioada “pandemiei” cu coronavirus !
a) daca te imbolnavesti dupa prima doza de vaccin este pentru ca iti lipseste a 2-a doza !?!
b) daca te imbolnavesti dupa a 2-a doza de vaccin este pentru ca nu au trecut 21 de zile de la prima doza
c) daca te imbolnavesti dupa 21 de zile de la a 2-a doza de vaccin este pentru ca „vaccinul este ca sa nu faci forme severe de boala”
d) daca ai facut totusi o forma severa de boala, „explicatia” este ca „vaccinul se face pentru ca sa nu mori”
e) daca mori, dupa ce ai facut 2 doze de „vaccin”, explicatia” este ca „nici o injectie nu este absolut sigura. VINA este a celor care NU au vrut sa se vaccineze, caci EI si NUMAI EI ti-au transmis si tie boala”.
 
Sa continuam pe acelasi fir „logic” ?
a)      producatorul „vaccinului” anti-covid NU este responsabil in caz ca EU sau TU suferi efecte adverse sau chiar mori
b)      guvernul, care din culcare in sculare numai despre vaccinare ne vorbeste NU este responsabil in caz ca EU sau TU suferi efecte adverse sau chiar mori
c)      asistenta medicala care te inteapa NU este responsabila in caz ca EU sau TU suferi efecte adverse sau chiar mori
d)      ....dar DACA NU te vaccinezi TU esti considerat IRESPONSABIL !?!
Nu-i asa ca sint TARI aceste „mostre” de „logica” TREPANATA si batuta-n cap ?
Personalul medical NEVACCINAT a luptat in primele 3 valuri de COVID, asumindu-si TOATE riscurile au fost considerati EROI.

Insa la valul al 4-lea, personalul medical NEVACCINAT este declarat DUSMANUL POPORULUI si este dat afara din Spitale !?!?!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu